Ännu ett riktigt trist inlägg....

Jag har inte riktigt haft motivation till bloggen på senaste tiden... Har inget att skriva om! Läser en massa intressant på nätet då och då, men kommer inte riktigt på vad jag ska pränta ner till eftervärlden. Dålig fantasi helt enkelt.

Men dessa livsomvälvande händelser har jag upplevt den senaste tiden:

|x| Har varvat ett spel för första gången i mitt liv. Det heter "Order up" och går ut på att laga mat (Wii såklart)
|x| Har hittat ytterligare en chokladsort jag kan äta: MMMMMaltesers. Rikigt smaskigt
|x| Har lyckats vräka bakterierna som bodde i mig
Övrig tid har gått åt till att vara kär ;)

Tänka sig, vilket überintressant liv jag lever. Men nöjd är jag. Till och med mer än nöjd. Hur skulle jag inte kunna vara det? =)

Heaven, I'm in heaven...

... and heaven is a place on earth
Jag är så tokigt kär!!! =D


Long time no see. I'm alive!

Har åkt på en äckel-päckel-jobbig infektion och är nu inne på min andra antibiotika-kur på 14 dagar. Den första var ganska kraftig eftersom infektionsvärdet var så högt. Hjälpte lite, men många problem kvarstår. Var till läkaren igen igår, och visst fan är infektionen kvar! Inte konstigt att jag känt mig extra trött och utmattad den senaste tiden. Fick en ny kur, en annan sort. Dessutom gjordes en odling för att ta reda på vilken sorts bakterie det är som huserar i mig. När jag skulle hämta ut tabletterna på apoteket reagerade apotekarien på att läkaren skrivit ut högsta möjliga dos och dessutom dubbelt så lång som FASS rekomenderar. Fick snällt sitta och vänta på att de ringde läkaren för att höra om det var meningen med så många tabletter och om han tänkt igenom sitt beslut. Det var meningen, och genomtänkt. Så nu äter jag 2 tabletter av högsta dosen 3 gånger dagligen i 5 dagar till. Den stora nackdelen är att de ska tas i samband med måltid, men jag får sura uppstötningar av dom. ÄCKLIGT! Jag gör dock vad som krävs för att utrota dessa små monster som anser att min kropp är ett bra ställe att bo på. Och inte betalar de hyra heller *hmpf*.

Fina J följde med mig till sjukhuset. Inte för att jag var orolig eller så, utan bara för att hålla mig sällskap!! Helt underbart att inte behöva sitta där själv och glo =D

Idag var tanken att vi skulle åka till pappa i Torneträsk, men vädret ville annorlunda. Det regnade hårt däruppe, och att åka bil på hal väg i 45 minuter för att sedan sitta inne i en husvagn och glo kändes inte så lockande. Blev en massa spel, både Wii, dator och monopol istället. Sedan fick vi besök, av en myra. Hon hade med sig tårta till oss, och fick lite ballonger som jag ritade gubbar på i utbyte.


RSS 2.0