Sommaren kommer

Om 9½ timme börjar min semester. Om mindre än en vecka packar vi in oss i bilen och åker. Nu börjar sommaren! Ska bortse från att det är +5 grader kallt ute. För om mindre än en vecka åker vi. Och idag, just i skrivande stund, har vår destination strålande sol och 24 grader varmt.

Vad krävs av dig kvinna?

 • Du är attraktiv- d.v.s. inte bara hel och ren, utan även är välsminkad, välmanikyrerad och äger alla de attribut som uppfyller ett snyggt yttre (smal, stora, fasta bröst, fylliga läppar, solbränd hud, långt och tjockt hår, långa och täta ögonfransar, välplockade ögonbryn men i övrigt helt hårlös. Hårlösheten räknas även som hygienisk och du är nog en ganska snuskig och äcklig individ om du inte håller hårväxten i schack)
 • Du klär dig modernt och trendigt, sexigt, och framhäver naturligtvis din kropp på bästa sätt. På bästa sätt är dock inte samma sak som att klä sig så passande som möjligt för tillfälle och kropp, utan framhäver så mycket som möjligt, på gränsen, ibland till och med över, till vulgärt
 • Du tränar, regelbundet och i snygga kläder. Inte för att må bra, utan för att uppfylla första punkten (attraktiv)
 • Du luktar alltid gott. Även om du inte skulle duscha på 3 veckor ska du lukta rosor.
 • Du uträttar aldrig någonsin behov som att kissa eller bajsa. Du fiser inte, rapar inte, och det luktar alltid hallonbåtar när du kommer ut från toaletten.
 • Du är intelligent, men du skyltar inte med det på fritiden. Du ska gärna framstå som korkad
 • Du har ett välbetalt, högstatus-jobb med minimal arbetsinsats.
 • När du går ut (varje helg) dricker du snygga drinkar, som gärna kostar lika mycket som en gammal bil
 • Du har ett snyggt, designat, välstädat och välordnat hem totalt fritt från dammråttor, men ingen får någonsin se dig arbeta för att uppnå detta
 • Du är duktig på att laga mat, men för att visa din status bör du äta på restaurang 7 av 8 måltider. Du gillar mat, men du bör aldrig äta dig mätt (för att inte sabotera punkt ett)
 • Du är mild, lugn, snäll, tänker på alla andra före dig själv, och gillar småhundar i handväskor
 • Du äger en väska som kostar minst 15.000. I den har du påbättringssmink, som ingen får se dig använda och ett "nödkitt" bestående av viktiga sprayer, krämer och salvor för att undvika risker, såsom spruckna nagelband, torra läppar eller platt hår. Och naturligtvis din lilla hund
 • Du är absolut inte lössläppt, men du säger aldrig nej om du blir tillfrågad att följa med från krogen. Du får heller aldrig en könssjukdom, men du använder definitvt inte kondom. Inte blir du gravid heller, men du är inte infertil.
 • Du lyssnar alltid på andras problem, och förstår dem.
 • Du är alltid glad!! Klagomål är till för misslyckade människor.

Jag är glad att jag inte inser det viktiga i alla dessa punkter...


Varvade internet

Jag har varvat Internet.... Efter en hel del intensivt surfande tog internet slut. Är du nyfiken på hur slutet ser ut?
Kolla här

Pain is only temporary, glory is forever

Igår kväll lämnade jag min bil till verkstan. Den ska in idag, men jag sitter ju ute i skogen på min ända och svär åt allt vad datorer heter. Jo, jag är på jobbet. Och de senaste dagarna har faktiskt gått riktigt dåligt. Och när det inträffar utvecklar jag ett hat mot servrar, adresser, script, gränssnitt och unix. Naturligtvis intressant att ha lite extra att göra, men jag vill ju att det ska gå bra, att allt ska flyta på. När jag har tråkigt på jobbet och ingenting att göra betyder det att allt är OK och går som det ska. Det gillas. Vi vill att allt ska gå som det ska. Som tåget, på räls. Inte som nu, kleta i sirap, hänga sig, tjorva och vara allmänt krångligt.

Jo just det ja, min bil. Den står nu så fint och väntar på reparatation. Den ska bli fit for fight inför semestern. Men lite trist känns det att köpa en bil som måste in på verkstad efter 35 mil i min ägo. Tur att det finns garantier =D

Semestersemsestersemestersemester

Om 7 dagar har jag semester!! Min allra, allra första semester. Najs.
Så jag har med andra ord bara 6 skift och 2 timmar kvar att jobba. Usch vad jag längtar.


Till dig, mitt hjärta

så slarvade hon bort....

Förra veckan gjorde jag en snabbrensning. Och lyckades på något sätt trolla bort en hel karta med mediciner. antingen har jag lagt dom på ett jättefiffigt ställe (där dom aldrig kommer hittas igen) eller så jag slängt iväg dom. Har ingen aning om vilket. Igår natt tog batterierna slut på mobilen, när jag kom hem från jobbet och hade kräm i den insåg jag att jag glömt PIN-koden. Men bestämde mig ändå för att chansa på vad jag trodde att det var. Så nu är telefonen spärrad. Och ingenstans kan jag hitta pappret där PUK-koden står. Har nog allra troligast lyckats slänga iväg den också.

Nu låter det ju som att jag är värsta rensningsmonstret. Det är jag inte. När jag letade pappret med koden hittade jag bla tre tomma kuvert. Och en massa reklam. Hur fan lyckas jag?!

Någon som är sugen på att organisera mitt kaos? =P (och hjälpa mig med att låsa upp telefonen)


Dagens i-landsproblem

Det här med att köpa bil, vilken jäkla djungel!! Först ska man bestämma hur stor bil man ska ha, och då kan det ju vara smart att i alla fall tänka ett år framåt (så man slipper byta på en gång), sedan är det prisnivån som ska bestämmas. När detta är gjort står man inför ett antal val, och det är här det kluriga börjar. Vilken utrustning är viktig och måste finnas? Vilken motortyp är bäst? Manuell- eller automatväxlad? Vad är viktigt att tänka på för framtida försäljning av bilen (let's face it, man kommer inte behålla bilen tills man är pensionär så efterföljande köpare är viktiga att tänka på. Om man t.ex köper en SAAB 9,5 är automatlåda nästan ett krav, annars sjunker efterfrågan dramatiskt på bilen)? Utrustningsnivå? När sedan detta är inringat är det dags att gå igenom urvalet. Alltså provköra, läsa på, jämföra och studera de modeller som nu passar in i kravmodellen. Sen står man där, med beslutsångest och det slutar med att man skiter i allt för att det inte gick att bestämma sig.

Vi har fram tills alldeles nyss varit ganska fokuserade på två eller tre olika bilar, men nu börjar det trilla in fler alternativ (eftersom vi öppnade ögonen litegrann). På bara en timme har jag hittat två till som ska jämföras. Ska nog räkna med att hitta ytterligare någon innan ett beslut tas. Alltså minst 5 olika bilar som ska provköras, testkännas, utrustningsjämföras och mikroskopsinspekteras.
Dagens I-landsproblem. "Ooooh nej, jag vet inte vilken av dessa fina, tjusiga och bra bilar jag ska välja, vad ska jag göra, vad ska jag ta mig till?!" (Bör läsas med ljus, tillgjord stämma)

Fast ett ganska roligt bekymmer är det, helt klart!

Min saknade vän

Jag börjar bli trött. Klockan är 04:20 och det är 2 timmar kvar för mig att jobba. Tankarna glider iväg åt alla möjliga, knasiga håll när vargtimmen börjar ta slut och under natten har min hjärna sorterat mellan tankar om att det behövs solskydd till bilen och att jag behöver (jo behöver) en hund. En labrador hade varit fint...

Eller en Tindra. Har saknat henne enormt inatt. Gick igenom min dator och hittade massor utav bilder på henne. Minns fortfarande hur hennes päls känns i näsan, hennes uppmärksamma blick och uppfodrande puffar med tassarna när hon önskade klapp och kel. Minns hennes enorma glädje och arbetslust när det var dags att dra. Minns hennes mysiga nos som då och då träffade ansiktet. High five, vågen, sök, stanna, snurra.
Den kommer nog aldrig att släppa helt, saknaden efter henne. Men den här enorma längtan efter henne kommer mer och mer sällan. Har lärt mig livet utan henne. Hur nu det gick till? Kändes omöjligt i början. Nu kan jag ju till och med tänka på henne utan att börja gråta. Min fina lilla prinsessa, som jag saknar dig!

Bilsemester med semesterbil

I måndags for jag till kalix. Och hämtade en ny bil! =D
Lämnade min nyckelpiga hos Nordiska bil och åkte hem med en sån här iställetI den ska vi åka på bilsemester! Ska bli så härligt, vara tillsammans allihopa och spendera 2 veckor med att bara göra det vi känner för. Hoppas på mycket sol, bad, grillning, shopping, jordgubbar och laaaata dagar! =D
Om 2½ veckor åker vi, jag, Fina J och Fina J:s underbara barn =)

Det blir super!

Bloggvärldens underliga värld

Brukar surfa runt lite då och då och ströläsa lite olika bloggar. Ibland väldigt stora och omtalade, ibland lite mindre men ändå stora, och ibland små bloggar. Det som slår mig gång på gång är att det finns enormt många tjejer i detta land som verkar leva såna där liv man egentligen bara drömmer om. Var och varannan verkar bli erbjudna drömjobben utomlands, har råd att köpa sina kläder på Fina Gatan och Tjusiga Affären. Allt fler verkar tycka att det är normalt att äga en handväska som är värd mer än en bil. När hände detta?! Hur gick det till? Hur kan till synes alla stora till halvstora bloggar skrivas av jetset-tjejer med obegränsade ekonomiska möjligheter? Hur kan 70% av dem dessutom anse att silikonpattar i storlek med Norrlands yta är snyggt? Hur kan de ha så många läsare?!! Hurhurhur går det till när de når flera tusen läsare och egentligen bara skriver om sitt löshår, sina (svin)dyra kläder och sitt senaste besök hos frissan/krogen? Jag förstår det faktiskt inte. Är det för att andra människor önskar att de levde dessa liv och drömmer sig bort bland raderna och bilderna... Jag ser faktiskt ingen annan anledning. Det gör ju naturligtvis inte mig att någon annan vill lägga ner jättemycket tid av sitt liv till detta. Det är inte min ensak. Men blir man inte lite... tom, liksom? Blir man inte fattig på substans i att ständigt läsa dessa ytliga ord?

Andra bloggar är populära för att de är så oerhört privata, och berör allt som händer i deras liv, alla tankar, funderingar, brister, okunskaper och toalettbesök. En sån blogg kommer jag aldrig att kunna författa. Något måste man ju få ha för sig själv, tycker jag. Mitt liv är heligt :)

RSS 2.0