Jag älskar prylar!

Buddhisterna menar på att man inte ska äga mer än 100 saker för då äger sakerna dig. Men det skiter jag fullständigt i! För mina födelsedagspengar har jag ökat mitt onödiga prylinnehav väsenligt, och gissa om jag mådde bra när jag gjorde det! Njöt hela shoppingrundan och det tog inte lång tid innan alla roliga grejer var funktionstestade. Alla fungerade ypperligt och mitt liv har förenklats väsentligt. Nu lever jag ett liv i lyx och har ständigt nybakat bröd, slipper äcklig mobilstrålning, har lena ben, dricker gott vatten när jag använder den snyggaste datorn! Love love love mitt nya liv. Stort tack för alla vänliga bidrag. Fast den bästa presenten var nog ändå Kexchokladen, blev skickad till himlen hela 5 gånger!Följande livsnödvändiga ägodelar blev inköpta
BrödmaskinEpilatorBluetooth-headsetSodaStreamer PureLaptop-dekor
 

Så ni förstår ju vilket underbart liv jag lever nu


 


Hemlighet stämplat

Det här är ett hemligt med delande till mina kolleger på polisens språk rotel. För att verkligen lära att känna landets språk brottslingar har jag bestämt mig att infiltrera dom och se hur dom lever. Mitt första upp drag är att skriva detta brevet. Under dan har jag tänkt en del olika aktiviteter. Till lunch ska jag äta kyckling lever. Jag ska till macken där dom kollar glykol och spolar vatten och olja på bilen där ska jag också tanka bensin i en av deras kassa pumpar. Jag ska gå ut med hunden hon är väldigt mat glad och älskar barn. Jag ska gå på stan och titta på morgon rockar i jul klapp till min mamma och leta efter tapeter för att jag vill tapisera om. Sen ska jag på resturang och äta rå djur sadel. Allt detta för att lära mig förstå samhälls fienden nummer 1 sär skrivaren. Åter kommer med rapport på mina efter forskningar.

Vad var det för en dag, var det en vanlig dag?

Nä det var ingen vanlig dag, för det var hennes födelsedag.....

Jag var på storkalas igår, och åt (som vanligt) alldeles för mycket. Är fortfarande mätt =S Det fanns så mycket god mat! Festförberedelserna hade pågått i dagar och jag var naturligtvis tvungen att smaka av allt. Födelsedagsbarnet blev uppvaktad av omkring 40 personer som var på festen och än fler som skickade blommor och ringde in gratulationer. Behöver jag säga att det var ett jämnt nummer som fylldes? Jepp, 70 år. Nästa vecka ska jag på 70årskalas igen. Ska nog inte äta nånting innan dess, för kalaset är på samma ställe så man kan ju tänka sig att maten då kommer vara likvärdig. Mycket mat och mycket folk, så efter maten var jag tvungen att gå och vila. När jag låg och sov som bäst ringde det på dörren igen och lika många människor ramlade in. Det var verkligen en lyckad fest, alla hade roligt och roligast av alla hade jubilaren.

Så (ännu) ett fyrfaldigt leve till födelsedagsbarnet, hon leve: hurra hurra hurra hurra!

Meet Luna

Luna, min lilla ängel. Dvärgschanuzertik född den 17 maj på en kennel utanför Örebro kom till vår familj i somras och har sedan dess blivit en högt älskad familjemedlem. En fantastisk liten varelse med underbart temperament! =) Ser varje dag som en möjlighet till mat och gör allt för att få godis, med andra ord; hon är väldigt lättlärd! Hennes, i mitt tycke, roligaste trick hittills är "gå som människorna" alltså gå på bakbenen. Det senaste vi börjat träna på är att krypa, vilket går utmärkt. Nästa steg blir nog snurra eller rulla runt. Hon har spenderat en tid hemma hos mig då hennes mamma och pappa var på resande fot och vi levde minst sagt lyxliv. Sovmorgon varje morgon, långa promenader och lika långa tupplurar skavfötters på soffan. Tyvärr var jag ju tvungen att lämna tillbaks henne idag =( och det är så tomt! Ingen som sparkar mig i soffan eller biter sönder min keps till oigenkännlighet (hon har fått den till sin eftersom jag inte vill ha den ;) Måste säga att jag är mäkta stolt över henne och träningen som vi gjort, det är inte längre några större problem att ha henne lös även om roliga människor också är ute och hon har slutat med icke-lyssnandet vid inkallning. Jag kan jag =)
Oh fan, (ursäkta språket!), insåg precis vilket inlägg jag gjort. Men ni får läsa i alla fall, även om ni dör av tråkighet och blir blinda på kuppen

Tingeling räds inget!

Hittade en tjusig bild från maskeraden i Umeå. Tingeling räds inget eller ingen, inte ens Döden! =D 
Jag har blivit utmanad!

Jag har blivit utmanad av Anette

Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Här kommer mina 5 saker:
1. Jag börjar bli galet rastlös av att vara arbetsfri
2. Jag fick ett par vantar av mor i födelsedagspresent. Hon vet nämligen om att jag omöjligtvis kan behålla vantar längre än en kvart. Har hittills i år tappat bort 4 par
3. Jag överväger att inte lämna tillbaks hunden till pappa varje gång jag har henne
4. Jag ogillar stora folksamlingar, om jag inte är onykter.
5. Min kreativitet börjar komma tillbaks, jätteskoj! Pyr och bubblar i mig av skaparlust


Jag utmanar Nettan, Jenny, Elle, Christel (Ja förlåt, vet att  det bara är 4 och att nästan alla redan är utmanade, men jag känner inga andra bloggar=)


Född elektriker

Jag är genetiskt programmerad att vara elektriker. Här är bevisen för det:

* Min mormors far var elektriker. Han fixade ström åt byarna i Västerbotten på tiden då det begav sig.

* Min farbror är elektriker, alltså finns yrket och intresset på båda sidor av släkten.

* Min far är galet intresserad av elektronik och el. Skulle till och med doktorera, på tiden då det begav sig.

* Ville faktiskt, instinkitivt, bli elektriker redan som liten tös

* Lillebror har låtit meddela att han också vill bli elare. Alltså, det går i släkten. Som en genetisk sjukdom, fast bra.

Så nu när bror sagt att han ska bli elektriker är det bara två kvar att få över på rätt sida av livet. Men dom är unga än, så tid finns.

Ting!

Var ju som tidigare meddelat på maskerad i storstaden. Körde ner med min lilla bil i sällskap av Kexchoklad och skrålade med stereon nästan hela vägen. Var lite smått öm i halsen när jag kom fram. Men det beror definitivt inte på att jag inte kan sjunga! ;) Nåväl, på plats i Ume träffade jag sängen ganska omgående. Var hyffsat trött efter tidigt uppstigning (04.40), stressig dag på jobbet och 60 mil i bil. Så kom lördagen. Spänning och glad förväntan dallrade i luften. Det sista fixades i lokalen (inte av mig, utan av de duktiga arrangörerna) och hår och make-up började komma på plats. (På vissa kom ju verkligen håret på plats :) Efter en snabb middag, som förövrigt var gudomligt god, åkte så kostymerna på. Åh vad vi var fina! Avfärd till festlokalen. Som tur var, var lokalen i ganska nära anslutning till hemmet. Det var nämligen SKITKALLT och jag... hade kunnat gå naken utan att märka någon direkt temperaturskillnad. Kanske hade tyckt att det var lite varmare till och med eftersom strumpbyxorna kylde ner.
Förkladd till isbit klev jag in, men den kostymen smälte så snart jag hade en välkomstdrink i handen.

Det blev en riktigt rolig kväll, om man bortser från vissa missöden och det är jag definitivt beredd att göra.
Det bästa med kvällen inträffade ganska sent, nämligen utdelande av "Bästa kostym". Följande var den stenhårda konkurensen:

- En prinsessa
- En amason (krigarkvinna)
- En pirat
- En piratkapten
- En Indian
- Döden, i två upplagor
- En maffiaboss
- En playboybunny
- The sack
- Zombie schoolgirl
- En viking
- Ett troll
- En grottkvinna
- Två 80-talsrockare
- French maid
- Catwoman
- Djävulen
(hoppas verkligen verkligen att jag inte glömt någon nu!)

Och vinnaren är..... TaaDaaa! TINGELING! =D Kanonkväll ;) Nu längtar jag efter att en inbjudan till nästa fest i Ume dimper ner i lådan.

Proud owner of:Bästa kostym Halloween 2008Ha de
/Tingeling


RSS 2.0